Женско бебе со тежина од 3.530 грама и долго 50см е првото новороденче во 2020 година во Битола кое на свет беше донесено пет минути по полноќ во Клиничка болница.

Да е здраво и живо заедно со целата фамилија…

Фото извор Лидер