Битолчанецот Митко Јанкуловски вработен во позната битолска банка кого битолчани го познаваат како двојник на балканската
музичка ѕвезда Здравко Чолич остварија заедничка средба за време на концертот кој беше одржан преполната сала на Голд Фелиција во Битола. Физичката сличност меѓу нив двајца навистина е неверојатна за што сведочи и оваа нивна заедничка фотографија.

Фото Керим Етемовски