БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во очи на големиот празник Велигден точно на полноќ кога започнаа да бијат камбаните, битолчанецот Марјан Стефановски Чаки на плоштадот Магнолија за негова вечна изабраничка ја побара неговата девојка Вангелица со која неколку месеци се во врска.

Нека им е со среќа и да се ќердосаат!

Благодарност до Ѓорги Чекутков и Игор Петковски и за организацијата и за испратените материјали

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here