Во очи на големиот празник Велигден точно на полноќ кога започнаа да бијат камбаните, битолчанецот Марјан Стефановски Чаки на плоштадот Магнолија за негова вечна изабраничка ја побара неговата девојка Вангелица со која неколку месеци се во врска.

Нека им е со среќа и да се ќердосаат!

Благодарност до Ѓорги Чекутков и Игор Петковски и за организацијата и за испратените материјали