БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Поради зголемената опасност од појава на пожари на отворен простор, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, по барање на ЈП „Национални шуми“, воведува забрана за движење во шума и на шумско земјиште од 6 до 20 часот.

Забраната почнува да важи од 17 април (петок) година и ќе трае сè до нејзино отповикување.

НП ПЕЛИСТЕР

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here