Второ место во класата МX3 на втората трка од шампионатот на Македонија во Мотокрос за битолчанецот Зоран Каранфиловски Ќаме!

“Иако имав некои проблеми една недела пред натпреварот успеав да се опоравам и да настапам, па затоа овај подиум ми е од големо значење.

Голема благодарност до моите спонзори: Астра Казино, Адмирал Казино, НОВОМАТИК, Здрузение на моторциклисти Ѓорги Стефановски Битола”-изјави битолчанецот Зоран Каранфиловски Ќаме по повод неговиот успех на престојниот шампионат…