Дождливото време не ги спречи битолчани и во текот на вечерта да го посетат Вториот Битолски Хуманитарен Базар кој во текот на цел ден се одржува на плоштадот Магнолија. Пријатната атмосфера надополнета со музиката на Неша Галија, заедно со варено вино и печени костени за момент нѐ потсетија дека 2020 година е веќе на прагот.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here