Вредната Дружина на Дедо Мраз – елф џуџињата на I-1 од ОУ Тодор Ангелeвски денес другаруваа со писатели, илустратори и уредници на нивните омилени списанија во Универзитетската библиотека ,”Св. Климент Охридски” Битола.

Среќни Новогодишни празници⛄🎅🎼🎄.