БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ви недостига Битола? Сакате малку да се повозите низ град? Ете неколку мали обиколки направени и објавени на каналот De Ackern каде е убаво да се претплатите и постојано да бидите во тек со градските случувања.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here