БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Волшепство од бои на природата во јануари.
Невообичаена топлина и живост на природата во последниот викенд од месец јануари на рекреативната зона Акумулација Стрежево.

Фотогалерија испратена од Невена Тодоровска од Битола.

ЈП Стрежево Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here