БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот ден во кафе Бар Чаршија, кој е лоциран во старата чаршија во Битола, се одржа еден навистина необичен настан и тоа една слатка мала роденденска прослава каде кучето Зиги (Ziggy),

бордошка дога француски мастиф, со торта и свеќа го прослави својот 2-ри роденден.

Зиги е мирен и лојален чувар, друштвено куче кое најповеќе сака да си игра со деца. Од нас честит роденденот и му заблагодаруваме на неговиот газда Енвер Џемал за фотографиите и несекојдневниот гест кој заедно со неуморната екипа од Бар Чаршија му го приредија на нивниот “најдобар другар”. Со почит.

п.с. Тортата била петка, ни шепна Зиги

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here