БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Теодора Мицевска е осмооделенка во ОУ „Д-р Трифун Пановски“ која по повод Божиќните празници го сними и својот прв спот за песната „Вечниот Бог“. Браво Теодора…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here