Еве ги повторно Ана и Елза со нивните бестрашни пријатели Кристоф, Свен и снешкото Олаф.

Дознајте за овие ваши омилени ликови, а потоа замини на патување северно од Арендел каде што тие ќе ги откријат цврстината на својата волја и нивните судбини.

Елза е кралицата на Арендел која ги прифати ледените моќи кои ја прават посебна. Таа може да создава посебни кристали и ледени скулптури кои претставуваат спомени од минатото. Сестра и Ана секогаш е покрај неа, зашто така се посилни. А двете, секогаш среќата ја ставаат на прво место. Ана докажа дека само вистинска љубов може да растопи заледено срце.

Книгата е збогатена со дигитални содржини. Преземи ја бесплатната апликација за да ја ослободиш неверојатната дигитална магија. Кога ги гледаш страниците низ апликацијата, достапни ти се неверојатните содржини.

Уживајте во авантурата!