Учениците од IV-3одд при ОУ Тодор Ангелевски Битола со презентација се запознаа со ретките болести и на 21.02.2019 со боење на лицето и рацете дадоа поддршка и испратија силна порака: Сите сме исти и имаме желба за среќен живот и безгрижно детство.

Поддршка дадоа и родителите:

Браво ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ

ПОВИК ДО СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ОСНОВНИ, СРЕДНИ УЧИЛИШТА : СИТЕ ВАШИ АКТИВНОСТИ СЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ ЗА БЕСПЛАТНО ОБЈАВУВАЊЕ НА НАШАТА ВЕБ СТРАНА И ПРОМОВИРАЊЕ НА ВИСТИНСКИТЕ ВРЕДНОСТИ КОИ ГИ ПРАВАТ НАШИТЕ ДЕЦА. ИСТИТЕ ЌЕ БИДАТ СПОДЕЛЕНИ НА НАШИТЕ ФБ ГРУПИ ГРАДОТ НА КОНЗУЛИТЕ, БАБАМ БИТОЛА И BITOLA IN MY HEART со над 70.000 следбеници.

ВЕ ПОКАНУВАМЕ И ПОЗДРАВУВАМЕ.

ЕМАИЛ ЗА ИСПРАЌАЊЕ И КОНТАКТ [email protected]