Убавото време и вистинските пролетни температури од 18+ ги натераја професионалците од битолскиот берберски салон Ракун да ја преместат нивната берберска работилница на новата пешачка патека. Барањата на пребирливите муштерии и нивното задоволство се секогаш на прво место.

Уживанција…

Да си повелите и вие!

Респект Raccoon’s Barber Shop…

Фотографија испратена од Христијан Чинар Ристески