БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Проект како да изгледа популарното Тумбе Кафе, презентиран од Ферди Јајаи далечната 2015 за “Разубај ја Битола”…

Сега засега повеќе од 20 години ова е научна фантастика, но радува фактот дека некои од нас и навистина имаат визија како треба да изгледа нашата Битола… Браво Ферди.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here