БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Македонското срце вечерва ќе чука во Ваљево, Р. Србија во ритамот на џезот. Звуците на балканската душа ќе се емитуваат низ целиот свет од 21. 00 часот на нивниот канал на Јутуб. Триото на битолчанецот Сашо Поповски вечерва во 21.00 ч. на овој линк

Уживајте со нивната музика!

Сашо Поповски – гитара
Иван Бејков – бас
Виктор Филиповски – тапани
Бојан Филиповски – аудио
Билјана М. Гајиќ – видео

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here