БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ова се тие мали искри кои го одржуваат духот на нашата Битола. Од сега и кај нас има кафе #НаТочак. Посетете ги нашите пријатели од Трицикло Кафе и освежете се со кафе, палачинка или свежо цеден сок.

Се наоѓаат во градското жеталиште пред влезот на детскиот парк.

Им посакуваме успешна работа!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here