Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, Ви ја претставува листата „100 Најголеми“ компании по приходи во Македонија за 2020-та година каде се наоѓаат и три битолски компании.

Целта на проектот „100 Најголеми“ е да допринесе кон развој и јакнење на позитивната деловна клима низ промоција на позитивната деловна пракса на најголемите компании по приход, добивка и број на вработени.

Кои се сите 100 компании каде друштво му прават и три од Битола погледнете ТУКА