БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бар Чаршија денес на 15 јули го прославува својот трет роденден со голема забава на која ќе настапи бендот Guess Who Live.

„Бар Чаршија“ започна да работи пред три години со цел афирмација на Старата битолска чаршија каде имаше многу настапи на диџеи од цела Македонија, Европа, свирки на авторски бендови и кавер бендови, промоција на фотографи и многу други културни настани меѓу кои и нашата изложба Битола во минатото.

Бидете дел од роденденската забава и прославете го заедно со нив третиот роденден!

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН БАР ЧАРШИЈА!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here