БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес на ден 12.09.2021 година во Битола во времето од 08-11.00 ч. се одржа спортскиот настан „Трчај Бе“ 2021 година, во чии рамки се одржа и Балканско првенство во Полумаратон, Погледнете како сето тоа изгледаше тоа од битолската Саат кула:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here