БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Летаа кровови и ламарини од силата на торнадото кое во текот на вчерашниот ден се појави во околината на Битола, поточно кај с. Живојно. За среќа без човечки жртви или повреди. Погледнете ја силата на природата која не треба никогаш да ја занемариме:

Славчо Поповски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here