БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Топли напитоци за ладните есенски денови.☕🍷🥃
Кој вели дека есента не може да биде убава.

Различни видови на кафиња, безкофеинско кафе, Еспресо мартини, Ирско кафе со виски, Коњак на пареа, Чај со рум, Црн чај со млеко и цимет, Варено вино со цимет.

Ве очекуваме ваша Градска Кафеана !!!🍂🍁🍂🍁🍂Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here