Игор, како што сите го знаеме во секое време е одлично расположен, а сигурно и овојпат убаво ќе ни запее, ќе се претстави со авторска блуз точка, која ќе ја изведе заедно со Гуру Харе и ќе си ја отвори душата за многу теми..

Се гледаме на вечер на летната тераса „Широк Сокак“, хотел Епинал.

Контакт и резервации на телефон: 075 539 066