БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фудбалерките на ЖФК Топ гол продолжуваат со своите успешни настапи. Денес со резултат од 6:1 е победена екипата на Кочани. Ова е нивна петта победа. За одличната атмосфера се погрижија и нашите најмали фудбалери и фудбалерки кои беа дел од денешниот фудбалски натпревар и кои за рака со фудбалерките истрчаа на теренот каде со вистинска емоција почувствуваа како е да се биде фудбалер.

Тие се нашата иднина…

Топ гол Битола!!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here