БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

1.Јачината на децибелите од музиката во колата, помножена со должината на левиот лакт изваен од џамо, ја дава големината на СЕЉАКО!

2.А, да дозволеа зголемвање на ци*ки на сметка на фондот, никој немаше да се буни… Лицемери едни!

3.Се’ шо посакувам е, одвреме-навреме некој цврсто да ме гушни, да ме погледни в очи и да ми речи: ”Кажи, колку пари ти требаат?”

4.ТОЈ:Извини срце,шо бев толку груб.Не знаев дека си била невина.

ТАА:Абе,срце..Ти да ми кажеше шо сакаш,ќе ги соблечев Хулакопките.

5. Неќам да испадни дека се фалам, ама многу сум добар в кревет…

Можам да спијам цел ден!

6.Пред 5 денa, активирав апликација шо мери колку КМ прајме во текот на денот. Сеа ми стигна порака: ”Мајсторе,кога ќе почнуваме?”

7.Бабе, шо прајш во ВЦ?

– Ги мијам забите, бабо…

Пола саат, ги миеш забите?!

– Да, да… темелно ги мијам.

А шо плеска така?

– Па брзо ги мијам, и ми се мава четката од забите.

А шо стенка така?

– Др*ам бе, бабо… да му е*ам матер! Шо си толку досадна???!!!

8.

9.

10. Се приберва мажот утрото дома. Жена му, го дочекува со прашањето: ”Kај спиеше ноќеска?”

”Кај еден пријател.” – и’ одговорил мажот…

И жена како жена. Не е жена, ако не провери. Се јавила кај 10 негови блиски другари…

На крајот, дознала дека кај 6 спиел. А дека кај 4, сеуште спие…

Битолчанецот Игор Барцелониста Скендеровски во групата Интересни Фејбук Муабети

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here