На 23 Национален конгрес на Бугарската асоцијација за стерилитет, активно учество имаа нашите гинеколози и ембриолози предводени од прим. д-р Таше Трпчевски, кои преку тамошните излагања, разменија мислења со бугарските гинеколози и други гинеколози од странство, за нивни искуства во областа на хуманата репродукција.

ОВАЦИИ ПО ПРЕДАВАЊАТА НА НАШИОТ ТИМ ВО БУГАРИЈА

На 23-от Национален конгрес на Бугарската асоцијација за стерилитет, активно учество имаа нашите гинеколози и ембриолози предводени од прим. д-р Таше Трпчевски и м-р Стефан Матиќ . Во рамките на сесиите, одржаа предавања кои се дел од работните искуства во Болница Плодност.

Присутните доктори со овации ги пофалија нивните предавања, како пример за успешност во многу тешки случаи на оператива и ИВФ, што ги прави единствени во регионот.

Честитки за нашиот тим, кој достојно насекаде низ светот ја претставува Болница Плодност.