Новата година е на прагот. Резимирајќи ги успесите во оваа 2019 година, тимот на Болница “Плодност” навистина има со што да биде задоволен и со што да се пофали. Затоа, како едно големо семејство, сплотено во решавањето на сите предизвици кои се дел од секојдневната работа, знае заедно и да се радува и да ја испрати со песна оваа 2019 година. Со желби за уште поуспешна 2020 година, директорот прим. д-р Таше Трпчевски веќе ги најави новите големи проекти.

Болница Плодност Битола