БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Кога тимот си ја сака својата работа и функционира заедно како еден, беспрекорно, резултатите се секогаш видливи.

Болница Плодност Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here