flashsgl_vivid

Некогаш пајтони сега “тешки” кабриолети…Времињата се менуваат, овај кабрио барем во отпад замина…Битола со кабриолетите стана позната и меѓу странските туристи…Можеби за промоција на нашиот град треба и повеќе да ги искористиме. Пример некоја трка или ?…