TEENAGE CLUB на ул. Охридска бр.323 во Битола е првиот клуб за славење на родендени за деца со возраст од 7+ години.

Добрата забава и среќните лица на сите деца се најважни на денот кога тоа треба свечено да се одбележи. И тоа да биде заедно со сите кои им се најмили и им значат најповеќе на светот.

За забава се нуди се што му е потребно за дружба на таа возрасна група деца во која дури можат да се приклучат и возрасните. И тоа фудбалче, хокеј, кош, пикадо, видео бим на цел ѕид каде што ќе можат да играат со песни и нивна караоке забава. Исто така има и Плејстејшн 5-ки. Амбиентот е свечен и прекрасен со затемнати светла и диско ласери во најразновидни бои. Забавно за сите гости од сите генерации, и стари и млади.

Поради големата побарувачка капацитетот на гости е зголемен за 70 посетители, со високи маси за возрасните.

За контакт, резервации и повеќе информации во секое време на телефонскиот број 076/848-148.

Закажете на време, добиете го предвидениот датум на вашиот славеник и прославете поразлично од досега. Ваши Teenage Club Bitola.

Погледнете ја фан страната тука