БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Патот води низ с. Маловиште (село на 20 км од Битола) и е 3 км стрмна патека. Утре за Спасовден на ова место се упатуваат од 50-150 души, па доколку сте слободни обавезно да си го посетите. Сега, засега уживајте во нашата галерија.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here