БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Тренерот Никола Гелевски Бел одлучи шампионски да ги пречека неговите шампионки на Македонија од ЖФК АТЛЕТИКО за 2020 година на начин каков што му доликува на еден шампион да биди пречекан. Така на Ќумурното игралиште во Битола беа пречекани со шпалир (пречек од двете страни),

баклијада со бакљи,

пехар

и торта.

Шампионките беа воодушевени од целата организација добивајќи го заслуженото внимание по повод нивниот голем успех на фудбалската сцена кој го досгигнаа без никаква поддршка од никој или спонзори што се надеваме дека во иднина ќе се смени.

Вие до ѕвездите, ние заедно со вас. Браво девојки!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here