Денес се прогласија најдобрите десет студенти на овогодинешната ликовна колонија:

ZELIK DARIA – Moсква – Русија
DANILA LANIN – Moсква – Русија
MASHA PAVKOVICH – Белград, Србија
PAR LAURENTIU EMANUEL – Piatra Neamt – Романија
PHONNAPHA HANNGOEN –Tајланд
LAU KIN GI – Хонг Конг – Кина
LAU YOU GI – Хонг Конг – Кина
CHEUNG TSUN HEI – Хонг Конг

Најдобра колекција: “SIMPLY ART” – Хонг Конг – Кина.

Елена Хаџи Антонова