БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Првата слика секогаш ми била омилена така и ќе остани, а во мене има уште многу заеднички моменти на кои ќе се сеќавам вечно. Почивај во мир Мајсторе.
Човекот кој ме порасна мене и без број други ученици, секогаш не учеше прво да бидеме луѓе, а после се друго. Таткото на кикбоксот во Македонија ќе живееш вечно.

Сунај Мифтар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here