Од денес битолчани имаат ново катче за кафе муабет и дружење, STREET CAFE, лоциран отспротива на ноќниот клуб Расчекор. Близината до урбаниот дел на Битола и неговата одделеност од градската врева Ви дава една подруга енергија која можете да ја искористите за убо лезетско пиење на кафе и пијалок во нормална и опуштена атмосфера со вашето друштво.

Во еден дел од денот и тоа од 07-10 часот ќе имате екстра понуда со пониски цени на целиот асортиман.

Повелете и дојдете, почуствувајте ја улицата и урбаното живеење кое без кафе не било замисливо од постоењето на нашата Битола.