Неофицијално сѐ е подготвено и најверојатно утре или други ден ќе започни скијачката сезона на ски патеките кај с.Нижеполе вклучувајќи и ноќно скијање за што чекаме потврда од ЈП СТРЕЖЕВО.

Нека е аирлија.

А моментално каква е состојбата во живо погледнете на следниот линк ТУКА