Утрешните најави се за дожд, но ако падне во мали количини мешано со снег ќе имаме убави денови за малце да поскијаме…!

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________


Фотографии на Марјан Еленка Талевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here