Драги наши мајки…..

Ние сме Вашите најубави 8-мо мартовски подароци. Но, не само Ваши, ние сме најубави подароци и за нашите баби, тетки, ама и за сите докторки и сестри кои постојано се околу нас. По некоја година, веќе ќе можеме да Ви честитаме со прегратки и цвеќе.

Додека пораснеме, останете во добро здравје.

СРЕЌЕН 8 МАРТ ❤️ Болница „Плодност“ – Битола