БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Време е и битолските средношколци да покажат дека им е доволно од дишење отровен воздух! Дојдете во петок (20.12.2019) во 12:30 часот пред зградата на општина Битола и марширајте со нас до хотел „Епинал”, а потоа назад до општината, со што ќе покажеме дека бараме итни мерки за намалување на аерозагадувањето.

Носете плакати или транспаренти на кои ќе го покажете вашето незадоволство! “… стои во соопштението на нивниот фејсбук настан кој е на следниот линк

https://facebook.com/events/2775248995870588/?ti=as

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here