БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Додека секаде во светот е гужва, нервоза и никој не знај кај тера, шпицот (времето кога се оди или бега од работа) во нашата Битола многу нѐ не замара и сеуште ни е релаксирано движењето било каде да посакаме…

Битолчани едноставно знаат како се ужива. На чело со Генерало!

Поздрав Генерале 😉

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here