БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Изминаа речиси 3 години од отворањето на дрогеријата на dm во Битола. Сите оние кои беа присутни на убавото отворање сигурно и се сеќаваат на прекрасната атмосфера, дружење, како и на убавите попусти. Оттогаш, dm стана омилено место на битолчани за нега и убавина. Сега, на вашето омилено место за нега и убавина, му дојде време за разубавување. Заради реновирање, дрогеријата на dm во Битола, во период од 6.9 до 29.9.2021 година ќе биде затворена. По тој повод, dm на своите купувачи во Битола им нуди 15% попуст на АПСОЛУТНО СЀ..и на веќе намалените производи! Овие попусти ќе траат од 2 до 5 септември.

Затоа, списоците во рака и сите во dm! Наполнете ја вашата кошничка со производи кои ви се потребни за овој месец, бидејќи следното пазарување во dm ќе можете да го направите дури на 30. септември!

Се гледаме на шопинг во dm во Битола, на ул. Никола Тесла бр. 18.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here