Со особена чест и задоволство сакаме да ве известиме дека традиционално по 7 ти пат во Битола на 26 ти Август во сабота ќе се одржи настанот “ШИРОК СОКАК ВО БЕЛО” – “Бела ноќ” во Битола…… оваа година ке настапи мега популарната суперстар SONIQUE. За сите подетални информации ќе бидете известени дополнително преку социјалните мрежи и преку медиумите. Оваа година да го направиме настанот најдобар и најмасовен од сите претходни со нашето присуство.

#За #Нашата #БИТОЛА

Бобо Груевски