БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пет комплетно нови, модерни апартмани на најградската улица на светот. Тука каде многу векови се наоѓа артеријата на нашата Битола и каде животот се одвива нон стоп 24 часа. Апартмани кои се според сите светски стандарди и пример кој треба да го следат многумина, бидејќи ништо не е нарушено од нашето културно богатство кое е заштитено со закон. На самиот влез е надворешната стара врата која е реновирана и во автентичен стил како пред сто години, заедно со прозорците кои се во боја на дрво. Зачувана е комплетно и внатрешноста и изгледот на собите. Целосната слика преку фотографии е прекрасно доловена од Hristo Fidanov Photography кои комплетно ќе Ви ги преставиме за љубопитноста на вашeто око.
Со среќа Сомниа Апартмани

Ех, кафенце и цигарче…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here