БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Над 1400 👍, 75 коментари со воодушевување и 555 споделувања до сега. Вакви деца мајка само еднаш раѓа. Респект 😎.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here