БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Со шалот од Пелистер во зелено бела боја и на трибините во Амстердам.

А тука се приклучија и демирхисарци. НАПРЕД МАКЕДОНИЈА❤️

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here