БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Дали ќе имаме и ние скијање како на Маврово и Шар Планина?

Останува утре да видиме…

Стегајте палци.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here