Здружението “Гласно за МС” – Битола, вчерашниот ден, 8 ми март, денот на жената, на членките на здружението” ГЛАСНО ЗА МС ” односно на МС борците од понежниот пол им го честитаа празникот со симболични подароци.

– Сакам јавно да им се заблагодарам на спонзорите кои со задоволство донираа ваучери за нашите членки. Нивната радост и сјајот во нивните очи, беше најубавиот подарок за мене.

Благодарност до :
KK Design Concept
Simonne Beauty
IVA BEAUTY CENTER
ПЗУ ДР БОГОЕВСКИ
NUGA BEST BITOLA