БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Скопјанец во кафич во Битола:

-Дечко, донеси лед во една чаша!

Келнеро му ја носи чашата со лед ламби како на сликата…

Ок, ок… Мраз мислев….

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here