Почитувани љубители на скијањето , денешниот ден ни донесе доволно количина на снег да нашите екипи со механизацијата започнат со подготвување на ски патеката.

Во очекување на повеќе врнежи од снег , ноќва и во текот на утрешниот ден ќе ја подготвуваме патеката како би имале повеќе ски денови.
Се гледаме во среда ,се надеваме со денско и ноќно скијање на задоволство на сите…

Ски центар Нижеполе – Стрежево